Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal.

2018. évi versenyeink

Az események megnyitása után könnyen és villámgyorsan nevezhetsz a versenyzői profilod segítségével.

Garmin SKYRUN DUNA TOWER


18 emelet, 402 lépcsőfok. Emeld nálunk a pulzusod a budapesti Duna Tower Office Buildingben!

Generali Runner’s World Run


Nyisd nálunk a futószezont a Balaton egyik legszebb helyén, ahol kényelmes és biztonságos körülmények között teljesítheted az általad választott távot. Vár a Balaton, vár a csapatunk!

XII. NN ULTRABALATON


2018-ban tizenkettedik alkalommal is körbefutjuk a Balatont! Egyéni hősök, kihívásokat kereső csapatok és egy felejthetetlen hétvége Magyarország legnagyobb tava körül. Ugye ott lesztek?

PRIMAVERA BALATONMAN KENESE


Kezdd nálunk a szezont egy kihívásokkal teli tökéletes bringapályán! Mindegy, hogy közép- vagy rövidtávon indulsz. Találkozzunk!KENESE MARATONMAN LABOR FUTAM


A 2018. évi eseményünk legnagyobb újítása, hogy a versenyt nem szombaton, a Balatonman Kenese versenyünk betétszámaként, hanem teljesen önálló programként, vasárnap rendezzük meg számotokra!

GARMIN SKYRUN DUNAKANYAR


12 kilométer felfelé, 600 méter szint és a végén 1 sípálya. Aztán ha van kedved, egy gyors frissítést követően vissza ugyanezen az útvonalon lefelé, Pilismarótra. Bírod szuflával?

UPC MOBIL ULTRA TISZA-TÓ


Az UTT-111, avagy az UB KISKÖRE egy hamisítatlan „majdnem teljes” tókerülő futókaland, amely 2018-ban már másodszor kerül megrendezésre. Légy részese a hagyományteremtésnek!

GENERALI NIGHT RUN BUDAPEST


Budapest legszebb éjszakai futóversenye. A 2014-ben először megrendezett eseményünk 2017-ben túlszárnyalta elképzeléseinket, közel 5000-en futottatok velünk. 2018-ban is várunk benneteket!Primavera BALATONMAN FÜRED


Hetedik alkalommal rajtol el 2018-ban a Balatonman Füred. Koncentrálj önmagadra a pályán, érj célba és ünnepeljük együtt az eredményeket, szeretett sportágunkat, valamint a szezon végét.

Füred Őszi Futam


Brigestone Budaörs Félmaraton


Garmin SKYRUN HEGYVIDÉK


4,7 kilométer, 185 méter szintemelkedés, 1 kilátó – a SKYRUN Hegyvidék futamon. Ha ez nem lenne elég, tarts velünk az 1,8 kilométeres SKYRUN Hegyvidék trail futamon is. Emeld a szintet, emeld a pulzust!BEJELENTKEZÉS

Regisztrálj és jelentkezz be egy kattintással
Facebook vagy Google fiókod segítségével.

  facebook   google / gmail

REGISZTRÁLT FIÓK
Nincs még létrehozva profilod?
 Regisztráció Többé soha nem kell ugyanazokat az adatokat újra és újra kitöltened nevezéskor.
Jelszó nélkül, Facebook vagy Google fiókoddal biztonságosan bejelentkezhetsz.